Pet İzmir Global Hedeflerle Açıldı
2340 07/06/2024

Alanında Türkiye’nin en büyük ihtisas organizasyonu olan Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı PET İZMİR 2022 6. kez önemli ticari hedeflerle açıldı.

Haberin devamı: https://worldturk.com.tr/pet-izmir-global-hedeflerle-acildi/

29 Eylül-02 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek PET İZMİR 2022’nin startı Fuar İzmir B Holünde düzenlenen görkemli bir törenle verildi. TEMA Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, oda, dernek ve sektör temsilcilerinin katılımıyla program gerçekleşti.

Birlikte başladık birlikte başardık
Sosyal sorumluluk kapsamında başlattıkları organizasyonun Avrupa’nın ikinci Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarına dönüştüğünü vurgulayan TEMA Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Türkiye’nin batıya açılan kapısı İzmir’de hayvan sevgisini gelecek kuşaklarımıza en iyi şekilde arttırmak için başladık. Hayvan severlerimizin ve evcil hayvanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için yola çıktık. Pet sektörünün öncülerinin ürün ve hizmetlerini İzmir’de dokunma mesafesine taşıdık. Tek çatı altındaki bu dev ve samimi buluşma katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize önemli kazanımlar sağladı. Kendi alanımızda Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise ikinci en büyük ihtisas fuarı olduk. Pet sektöründe rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyen firmalarına ev sahipliği yapıyoruz. Pet sektörünün öncü firmaları son trend ürün ve hizmetlerini ilk kez bu alanda sektör profesyonellerine sunuyor. Sektörün üretim, pazarlama ve gelecek vizyonu birbirinden özel standlarımızda sergileniyor. Her geçen gün fuar çıtamızın yükselmesinde bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu destek ve sektörümüzdeki güçlü işbirliği ile Avrupa’nın en büyük organizasyonu olmaya talibiz. Katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize iyi bir fuar geçirmelerini diliyorum” dedi.
Global pet ticaretine yön verecek!
Yapılan konuşmaların ardından iyi dileklerle 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 açıldı. Kesilen kurdelenin ardından davetliler Fuar İzmir B Holündeki birbirinden özel stantları ziyaret etti.